Незвичайний випадок на дорозі спричинив справжнє потрясіння пасажирів маршрутного автобуса та водія, що керував транспортним засобом. Жінка самовільно кинулася під колеса маршрутки, ймовірно, маючи намір скоїти самогубство.

Аварія з присмаком близької смерті сталася 12 жовтня близько 17:00 у місті Київ на Броварській окружній дорозі.

Як стало відомо з відеозапису реєстратора дорожньої обстановки, автобус рухався у напрямку Києва з дозволеною швидкістю. На дорозі з'явилась жінка, яка почала здійснювати перехід у недозволеному для цього місці. Водій відреагував та зупинив транспортний засіб. З відновленням руху автобуса жінка раптово кинулась під маршрутку, яка переїхала їй обидві ноги.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Внаслідок аварії жінка отримала переломи кінцівок, її було госпіталізовано.

На місце пригоди приїхали співробітники правоохороних органів. Вони встановлювали всі обставини події та причини дивної поведінки потерпілої. Наразі деталі інцеденту втановлюються.

Нагадаємо, що франківці у Facebоok активно ведуть обговорення інциденту, що стався між водієм комунального автобуса, який штовхав і вдарив пасажирку.

Як повідомляв портал Знай.ua, водій одної зі столичних маршруток справив нужду прямо біля Центрального залізничного вокзалу.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові затримали водіїв, які самовільно змінювали маршрут