Водій одної зі столичних маршруток справив нужду прямо біля Центрального залізничного вокзалу.

Відповідний пост зі звинуваченнями з'явився на сторінці "ОстановиЛося" у Facebook (щоб подивитися відео, доскролльте до кінця сторінки).

На ролику можна побачити, як чоловік вийшов на "ultimate" з автобуса і став біля дверей автомобіля, щоб виправити природну потребу. Найцікавіше, що в 50 метрах від нього знаходився безкоштовний туалет. Сталося це непорозуміння в середу, 9 жовтня.

"Водій маршрутки №АА1459АА, зупинившись на кінцевій, в 50 метрах від безкоштовного туалету, просто взяв "надзюрил" посеред вулиці. Прямо біля центрального входу до Центрального залізничного вокзалу! "Надзюрив", очевидно, щоб підтвердити статус бидла!". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами автора поста, він звернувся з відповідною скаргою до правоохоронців і перевізників. Він зазначив, що сподівається на покарання винного.

Водій маршрутки #АА1459АА дзюрить на дорогу перед залізничним вокзалом Києва

Ми говорили вам, що маршрутки це зло? Тримайте чергове підтвердження! Водій маршрутки #АА1459АА зупинившись на кінцевій, в 50 метрах від БЕЗКОШТОВНОГО туалета, просто взяв надзюрив посеред вулиці. Прямісінько біля центрального входу, центрального залізничного вокзалу! Надзюрив, вочевидь, щоб виправдати статус бидла! Точна дата зйомки відео - 09.10.2019 Точний час зйомки відео - 12:29 Може це відео зацікавить Патрульна служба Києва / Моя нова поліція Патрульна поліція України @Київпастранс Чи бодай керівництво цього горе-маршрутника. І всі вони не слухатимуть його бебекання на тему: “Мені дуже закортіло і в мене раптом виникло сеченетримання” А просто його покарають! Усіма можливими та законним способами!

Geplaatst door ЗупиниЛося op Woensdag 9 oktober 2019

Нагадаємо, в Києві можуть накласти "вето" на безкоштовне перевезення пільговиків.

Як повідомляв раніше Знай.uа, "Підемо до Зеленського!": батьків вінницьких першокласників поставили "на лічильник".

Також Знай.uа писав про те, що талони - на смітник: у Вінниці запровадили "муніципальні карти", що потрібно знати.