Вихідний день 13 жовтня розпочався для київських рятувальників з досить неординарного випадку. Як виявилось, співробітники рятувальної служби мусили витягувати з місцевого озера коня, що втопився тут напередодні.

У у ніч з суботи на неділю, 13 жовтня, близько опівночі до рятувальної служби Київщини надійшло повідомлення про мертвого коня, який плаває у озері на вулиці Подлипко Дарницького району столиці. Телефонували господарі тварини.

Рятувальники, що прибули на виклик, виявили у воді тушу коня породи Орловський рисак, яка плавала на відстані 5 метрів від берега.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Співробітники рятувальної служби скористались водолазним спорядженням, аби витягнути мертву тварину та передати її господарям. Про обставини загибелі породистого коня наразі не повідомляють.

Нагадаємо, що у Запоріжжі масово гвинуть свині: померло вже більше 4 тисяч тварин, що відбувається.

Як повідомляв портал Знай.ua, в національному парку Кхауяй, Таїланд, сталася трагедія: загинули 6 слонів, які намагалися врятувати маленьке слоненя.

Також Знай.ua писав про те, що на Київщині рибалка з ночівлею закінчилася трагедією: чоловік, який ночував у машині, втопився разом із нею.