На Київщині рибалка з ночівлею закінчилася трагедією: чоловік, який ночував у машині, втопився разом із нею. Про це повідомили у ДСНС області.

Як зазначається, трагічний інцидент стався поблизу села Старого у Бориспільському районі. За словами родича загиблого, вони разом поїхали на рибалку. Чоловіки випили, а тоді полягали спати: один на дворі, інший – в авто.

Посеред ночі родича розбудив незвичний звук: він побачив, що автомобіль тоне в озері. Його 41-річного мертвого супутника прибулі на місце події рятувальники виявили всередині потонулого автомобіля.

Нагадаємо, що під час вилову риби в озері втопився 19-річний місцевий житель.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі знайшли тіло зниклого Сергія Литвинова, який у Києві 25 серпня сів у таксі Uber і більше не виходив на зв'язок.

Також Знай.ua писав про те, що на узбережжі Азовського моря в місті Бердянськ Запорізької області сталася страшна трагедія: тут виявили тіла двох потонулих.