У Києві відбудеться творчий вечір легендарного радіоведучого, журналіста і письменника Севи Новгородцева. Саме він вважається самим відомим голосом "Бі-бі-сі"

Про це повідомляє Інформатор.

22 жовтня в Києві відбудеться творча зустріч з Севою Новгородцевим. Ця зустріч пройде у форматі інтерактивної бесіди з залом. Так що будь-який бажаючий зможе поставити всі хвилюючі його питання легенді "Бі-бі-сі".

Зустріч з легендарним радіоведучим не пройде ні для кого даремно. Його неймовірний досвід та життєва історія не залишить нікого байдужим. А його книги вже давно стали світовими бестселерами. Внесок Новгородцева у світову культуру відзначили Орденом Британської Імперії.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зустріч з легендою відбудеться в столичному Caribbean Club Concert Hall. Всі бажаючі можуть поспілкуватися з письменником, а також після зустрічі ви зможете придбати книгу та отримати автограф.

Квитки на творчий вечір ви зможете придбати тут.

Нагадаємо, раніше повідомили, що 10 жовтня в Україні стартує щорічний фестиваль "Нове німецьке кіно".

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Також "Знай.uа" писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах