Київ став одним із найпривабливіших для гастротуристов містом Європи. Про це розповіли укладачі рейтингу від британського видання The Independent.

Як відзначають британці, українська кухня погано відома іноземним туристам, однак це – величезне упущення. Іноземним гостям рекомендують не обмежуватися банальною котлетою по-київськи, а ознайомитися з іншими стравами національної кулінарії: борщ, вареники, свинячі вуха з хріном.

Крім того, в Києві надзвичайно багато закладів з кухнями інших народів, наприклад, грузинських. Тим, хто не полінується відвідати столицю України, радять заглянути в ресторани "Канапа" і "Спотикач".

До того ж, українські ресторани радують гастротуристів дешевизною: на думку британців, безліч смачних страв в Україні не дорожче, ніж пачка чіпсів.

Компанію Києву в рейтингу склали Марсель, Прованс, Афіни та Ібіца.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа в Харкові стартує незвичайний показ мод.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що киян запрошують на фестиваль вуличної їжі "Ulichnaya Eda"

Сайт Знай.uа оприлюдинв інформацію про те, що у Франківську відбувся фестиваль капусти.