Всім відомо, що Київ багатий різними кулінарними стравами, які можуть позмагатися наприклад з італійською кухнею. Ось нарешті і Київ оцінили по заслугах і визнали одним з кращих кулінарних міст Європи.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наш Київ".

Британське видання The Independent оприлюднило рейтинг кращих кулінарних міст Європи, серед яких опинився і наш рідний Київ. Київ увійшов до десятки кращих і конкурує з італійським Курмайором і грецькими Афінами. Українська столиця зайняла шосте місце в цьому рейтингу.


На першому місці виявився Марсель (Франція), на другому — Прованс (Франція), на третьому Ібіца (Іспанія), на четвертому — Валлета (Мальта), на п'ятому Курмайор (Італія), на шостому — Київ, на сьомому — Афіни (Греція) і замикає список восьмим місцем Альта Бадія (Італія).

Також The Independent назвав столицю України "недооціненою кулінарної сценою". Вони відзначають, що в Києві маса різних смаколиків, і це не лише знаменита котлета по-київськи. Туристам запропонували спробувати фірмові вареники і пельмені з соусом. А також The Independent зазначив, що кожен поважаючий себе турист зобов'язаний спробувати в Києві традиційні страви, серед яких свинячі вушка і борщ.

Також британське видання особливу увагу надало київським закладам національної кухні, а також закладам, що спеціалізуються на ретро-радянській кухні. При цьому відзначають, що європейських туристів приємно порадують ціни в цих закладах.

Нагадаємо, раніше повідомили, що 10 жовтня в Україні стартує щорічний фестиваль "Нове німецьке кіно".

Як повідомляв портал " "Знай.uа" , в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах