Бажаючих зняти квартиру в українській столиці завжди багато, адже в столиці щодня приїжджають все більше і більше людей. Також не варто забувати і про студентів, адже не всі хочуть жити в гуртожитку, ось і знімають квартири.

Про це повідомляє Інформатор.

Якщо ви шукаєте квартиру і ваш бюджет обмежений, то спробуйте знайти потрібну вам квартиру без допомоги ріелтора. Тоді ви відразу ж заощадите половину вартості місячної оренди квартири. Але тоді варто бути дуже обережним, щоб не напоротися на шахраїв. Обов'язково перевірте всі документи на квартиру.

Але, якщо ж ви володієте достатньою кількістю коштів, то можете звернутися за допомогою до ріелтора. Він зробить за вас всю роботу, а вам лише доведеться переїхати в нову квартиру.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Оренда кімнат в Києві

За окрему кімнату з усіма умовами і в хорошому районі можуть просити від 3000 до 6500 гривень. Тут треба звернути особливу увагу на сусідів. Адже вам доведеться з ними жити на одній житлоплощі, тому з ними потрібно знайти спільну мову.

Однокімнатна квартира в Києві

Ціна на однокімнатні квартири зростає, тому що попит на них як ніколи великий. Нині однокімнатну квартиру можна зняти за 8000-9000. А якщо ж недалеко від квартири розташоване метро за неї можуть просити від 9500. Варто відзначити, що мова йде про квартири з усіма зручностями та ремонтом.

Двокімнатні квартири в Києві

Якщо ви сімейна людина, або ж вирішили знімати квартиру зі своїми друзями, то двокімнатна - ідеальний варіант. За двушку зі старими меблями можуть просити від 13 500-14 000 гривень. Але якщо ж вам до душі сучасний ремонт доведеться заплатити від 15 000 гривень.

Трикімнатні квартири в Києві

На такі квартири в Києві попит найменший. Адже комунальні рахунки в такій квартирі приходять на нечувані суми. Ціна за таке щастя стартує від 14 500 гривень з звичайним ремонтом і приблизно 15 000-18 000 з євроремонтом.

Нагадаємо, що традиційно склалося так, що в Києві дорого коштує житло. І не має значення покупка або оренда.

Як повідомляв Знай.uа, ціни – просто космос: стало відомо, де в Запоріжжі можна зняти житло, яке коштує менше прожиткового мінімуму.