У Києві на залізничних коліях знайшли труп співробітниці "Укрзалізниці".

Про це повідомляє інформаційний портал "Факти".

У понеділок, 7 жовтня в столиці на Дарниці знайшли обезголовлений труп жінки. Тіло жінки лежало просто на залізничних коліях. Цей інцидент стався на вулиці Привокзальній.

Правоохоронці розповіли, що тіло жінки знайшли працівники депо. Вони викликали на місце події бригаду швидкої допомоги та наряд поліції. Медики, які прибули на місце НП лише констатували смерть, адже отримані нею травми виявилися несумісні з життям.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Також у поліції розповіли, що жінку переїхав потяг, в результаті чого їй відрізало голову. На момент смерті жінці було 45 років. Також поряд з трупом поліцейські виявили посвідчення працівника "Укрзалізниці".

Нагадаємо, що у Києві 25-річний студент став жертвою збройного нападу: його штрикнув ножем у живіт невідомий чоловік.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Запорізькій області сталася трагедія на залізничних коліях, в результаті якого постраждало троє людей.

Також портал Знай.ua писав, в Харківської області стався трагічний інцидент на залізничних шляхах.