У столиці правоохоронці відсудили у територіальних громад кінотеатр "Тампере", який знаходиться на вулиці Героїв Севастополя та коштує 42.5 мільйони гривень.

Як відзначається, в кінці 2013 року приватне товариство незаконно отримало право власності на дану територію та передало його в іпотеку особі-нерезиденту. Однак, місцева прокуратура подала позов щодо невизнання документів про право власності комерційної структури.

Після тривалого судового розгляду, суд все ж прийняв рішення про задоволення позову прокуратури в повному обсязі. Наразі рішення вступило в законну силу, а це означає, що відтепер кінотеатр "Тампере" знову належить Києву.

Відзначимо, що в столичному кінотеатрі "Жовтень" організували незвичайну акцію. Так, книгу, яка вам вже не потрібна можна обміняти на квитки у кінотеатр. Триватиме акція з 10 вересня до 10 жовтня за чотири книги в можна отримати запрошення на перегляд фільму для двох.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомили, що 10 жовтня в Україні стартує щорічний фестиваль "Нове німецьке кіно".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Також "Знай.uа", писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах