У київському лісі знайшли повішеним молодого хлопця, якого вже кілька діб розшукували.

У понеділок, 7 жовтня, на кордоні Києва та Броварів чоловік натрапила на жахливу знахідку - на дереві висів молодий хлопець. Коли він підійшов ближче, то впізнав у повішеному свого сусіда. Про це повідомляє Інформатор, який побував на на місці події.

Зазначається, що виклик на лінію екстрених служб надійшов близько 12:00. Медикам, які прибули на місці трагедії, залишалося лише констатувати смерть.

За словами чоловіка, який знайшов тіло хлопця, він живе недалеко і відправився за грибами до лісу, який знаходиться поблизу Броварського проспекту. Пройшовши вглиб, побачив на дереві повішеного хлопця. Чоловік відразу ж викликав поліцію і швидку. Коли він підійшов ближче, то впізнав у повішеному юнаку свого сусіда.

Як з'ясували правоохоронці, хлопець вдома не був кілька днів. Юнаку було всього 19 років.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Що саме сталося - мають з'ясувати правоохоронці. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, під Києвом у страшній аварії загинув хлопчик

Як повідомляв портал Знай.ua, у Таращі поблизу Києва п'яний нелюд зґвалтував доньку

Також Знай.ua писав, у Польщі постраждав українець, на нього впав чоловік, який хотів покінчити життя самогубством