На Київщині у місті Тараща, поліція висунула підозру у зґвалтуванні рідної доньки чоловікові, який знаходився під сильною дією алкоголю. Поліція дізналася про випадок від самої жертви, адже 16-ти річна дівчина сама повідомила про те, що з нею вчинив батько. Вона заявила, що батько побив і зґвалтував її у лісі.

Підозрюваного у вчиненні злочину було затримано співробітниками поліції в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Коли приїхали провоохоронці, чоловік знаходився в будинку у стані сильного алкогольного сп'яніння. Поліція направила потерпілу дівчину для обстеження у місцеву лікарню, а чоловіка затримали під варту. За фактом відкрито кримінальну справу за статею 156, частиною 3 - розбещення неповнолітніх, Кримінального Кодексу України.

Коли горе-батько прийшов до тями, він свою провину заперечив та запевняє слідчих, що такого не робив. Слідство, яке триває має пролити світло на цю історію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За даними Знай.ua, під Дніпром дівчинка народила від вітчима-ґвалтівника.

Як передавав Знай.ua, маніяк влаштував "сафарі" на жінок в Харкові

Крім того, Знай.ua писав про те, що вiдважний львiвський коп, який отримав ножове поранення, прийшов до тями.