Київ визнали найцікавішим європейським містом для гастротуризму. Досить нове явище на українських теренах, гастротуризм, дозволяє пізнати країну, скуштувавши національних страв. А українцям напраду є чим здивувати туристів з інших країн.

У британському виданні The Independent, йдеться про те, що столиця України одна з найкращих для такого виду туризму. Журналісти видання відзначають, що українській кухні є чим здивувати та що запропонувати своїм гостям. Британцям стали до смаку вареники, свинячі вуха та звісно ж борщ. Іноземцям рекомендують ці страви спробувати в ресторані "Канапа", що на Андріївському узвозі.

Для гастрономічних туристів рекомендують завітати у ресторан "Спотикач", де традиційна кухня подається в незвичайному форматі. Практично космічна їжа у тюбиках запропонована для відвідувачів цього ресторану.

Британське видання зазначає, що у Києві можна поласувати грузинською кухнею, а також відзначається дешевизна, британці пишуть, їжа у київських закладах "така ж дешева як і чіпси". Окрім української столиці до списку потрапили французькі Марсель і Прованс, іспанська Ібіца, мальтійська Валлетта, грецькі Афіни і італійські Курмайор і Альта-Бадія.

Як повідомляв Знай.ua, що львів'яни наїлись гарбуза та втомились бігати: незвичайні розваги зловила камера.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що під Вінницею любителів смачно поїсти провели "Картопляфест".

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що українців запрошують на фестиваль пирогів.