Портал “Уікенд” визначив десять найкращих місць в Києві, де цієї осені можна зробити красиві фотографії.

Серед найфотогенічніших місць столиці — букіністичний відділ книжкового ринку “Петрівка”, червоний лондонський автобус на вулиці Архітектора Городецького, житловий масив Британський Квартал неподалік від метро Теремки.

Apple відібрала найкращі фото, зроблені на iPhone
Apple відібрала найкращі фото, зроблені на iPhone

Також яскраві фотографії можуть вийти біля кафе “Zelyonka” поблизу станції метро “Олімпійська”, на тлі Дніпра та набережної на станції метро “Дніпро”, у Національному науково-природознавчому музеї Національної Академії Наук України.

Крім того на фотолюбителів очікують карусель на Контрактовій площі, бібліотека Київського політехнічного інституту, кафе “Spelaya Kanareyka” біля станції метро “Олімпійська” та столичний фунікулер.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадуємо, що на початку вересня київський фунікулер запрацював після тривалої зупинки.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», на тестовому майданчику в р. Бріггс (штат Техас, США) приватне аерокосмічне підприємство Firefly Aerospace провело тест двигуна першого ступеня космічної ракети Alpha. Варто відразу зазначити, що тест пройшов успішно, хоч і тривав цілих 60 секунд.

Також портал «Знай.uа» писав, що в рамках четвертої міжнародної виставки електротранспорту і гібридів Plug-In Ukraine 2019 був представлений новий электрокросовер JAC IEV7S.