У Києві знову запрацював фунікулер. Його зупинили ще 4 вересня через технічні проблеми, повідомляють у КМДА.

Як зазначається, проблеми у роботі фунікулера були викликані поломкою автомат-електроніки. 7 вересня о 8:00 популярний київський вид транспорту знову запрацював.

Нагадаємо, що 7 травня київський фунікулер святкує свій 114-й день народження. Саме в цей день в 1905 році в столиці відкрили канатну дорогу, першими пасажирами якого стали його будівельники та майстри.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», на тестовому майданчику в р. Бріггс (штат Техас, США) приватне аерокосмічне підприємство Firefly Aerospace провело тест двигуна першого ступеня космічної ракети Alpha. Варто відразу зазначити, що тест пройшов успішно, хоч і тривав цілих 60 секунд.

Також портал «Знай.uа» писав, що в рамках четвертої міжнародної виставки електротранспорту і гібридів Plug-In Ukraine 2019 був представлений новий электрокросовер JAC IEV7S.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще