На Київщині лише за добу зафіксували п'ять аварій на дорогах. Про це розповіли в ГУ НП області.

Наголошується, що ДТП сталися в Макарівському, Васильківському, Миронівському, Києво-Святошинському та Тетіївському районах.

Зокрема, під селом Калинівка, на 51-му кілометрі траси «Київ-Чоп», молода жінка намагалася перебігти дорогу в невстановленому місці. Її збив автомобіль, травми виявилися смертельними.

Крім того, біля села Карапиші під колеса авто потрапила літня жінка. Вона рухалася по узбіччю зустрічної смуги вночі, і водій не помітив бабусю. Від удару жінку кинуло на лобове скло, вона дивом залишилася жива. Її відправили в лікарню з множинними травмами.

В селі Кашперівка перекинувся тягач з напівпричепом – наїхав на бордюр, в результаті чого водій втратив керування. Йому знадобилася медична допомога.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Василькові мотоцикліст в'їхав у зустрічне авто, його з травмами госпіталізували.

У Києво-Святошинському районі лоб в лоб зіткнулися два авто, дивом обійшлося без загиблих, проте всіх учасників ДТП відправили в лікарню.

Нагадаємо, в селі Стопчатів, водій 28-річний чоловік на "Ореl-Vекtrа 2.0 І" збив місцеву неповнолітню дівчину. Вона йшла по узбіччю, раптом водій наїхав на неї і без крихти совісті зник з місця події.

Як повідомляв раніше Знай.uа, вибігли з маршрутки: під Дніпром авто протаранив групу дітей, - маленьке янголятко не врятували

Також Знай.uа писав про те, що в Києві любитель дріфту збив двох людей і протаранив три авто: дикі кадри.