У Києві зняли на відео зухвалого молодика, який у вагоні метро вирішив покурити і вів себе по-хамськи. Шокуючі кадри опублікували в співтоваристві «Київ. Оперативний».

У коментарях користувачі мережі обурюються не тільки поведінці хлопця, який курить в метро і веде себе, «як бидло», але і бездіяльності інших пасажирів. Люди навколо роблять вигляд, що не помічають «подвигів» нахаби.

«Цілком зрозуміло, що зв'язуватися з таким небезпечно і навіть огидно, але чому ніхто не зв'язався з машиністом або на станції не викликав поліцію - питання. Це шукало пригод, можна ж було зробити так, щоб воно їх знайшло, а поліція в таких питаннях специ», - зазначає один з коментаторів.

«Ніж в пузо ніхто не хоче отримати, і правильно», - пишуть інші.

«Ну полізу розбиратися із зауваженнями. Ну явно буде заміс: мені втягне – хер з ним. А я втягну синього, і він… склеїться – мені 10 років дадуть. Хтось із них газ додумається розпорошити, хтось навідліг тій дівчинці в око випадково дасть. У цьому випадку, якщо ні до кого не пристають – краще не робити кипиш», - додають треті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Самое настоящее быдло в столичном метро. P.S: «Классно», что другие пассажиры делают будто не видят его.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 2 oktober 2019

Нагадаємо, що 30 вересня Том Круз спустився в столичне метро, чим спантеличив киян

Як повідомляв портал Знай.ua Том Круз приїхав у Київ на запрошення Зеленського.