У Києві 25-річний студент став жертвою збройного нападу: його штрикнув ножем у живіт невідомий чоловік. Про це розповіли ГУ НП столиці.

Дивний злочин стався на Майдані Незалежності. 31-річний злочинець підійшов до студента і завдав йому ножове поранення. Потерпілого госпіталізували, зараз він знаходиться у важкому стані.

Правоохоронці три дні збирали відео з камер спостереження, встановлених на Майдані, і завдяки їм змогли знайти злочинця. Його затримали, він раніше не притягувався до відповідальності.

Нагадаємо, що в місті Ананьїв банда невідомих хуліганів почали бити вікна жінки, а коли та викликала поліцію чоловіки напали на правоохоронців з сокирою і монтуванням.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа, у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілася одна з приміщень.

Знай.иа писав, що в одному зі столичних хостелів сталося дивне НП: в туалеті виявили труп чоловіка, причому двері санвузла була замкнена зсередини.