У Києві на камеру спостереження попав момент, коли чоловік у вишиванці напав на двох дівчат, намагався відібрати у них сумку, а коли це не вийшло, зламав одній з них ніс.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що напад стався ввечері 8 липня в центрі Києва, біля пам'ятника В'ячеславу Чорноволу (Музейний провулок).

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чоловік нібито був обурений фактом того, що дівчата курили біля пам'ятника. Але записи камер відеоспостереження говорять про те, що він крутився біля цього місця спеціально і очікував жертв заздалегідь.

Увага! #Розшук! 8 липня 2019 р. (в понеділок) біля пам’ятика Чорноволу (пров. Музейний, 2), орієнтовно о 20:54, хлопець у вишиванці намагався пограбувати двох дівчат. На щастя, вирвати сумку йому не вдалось. Розлючений супротивом, злочинець наніс тілесні ушкодження, а саме вдарив одну дівчину кулаком в лице (результат - гематоми). Іншу дівчину вдарив кулаком у ніс (результат - зламана кістка носа, внутрішній крововилив, струс мозку). Привід для підходу до потерпілих злочинець обрав нетрадиційний -нібито обурення фактом їх паління біля пам’ятника патріоту. Але записи з камер відеоспостереження говорять, що він крутився на цьому місці навмисно та очікував жертв заздалегідь. Прохання до всіх, хто можливо був свідком або може впізнати цю тварюку, надати будь-яку допомогу з цього приводу.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 17 juli 2019

Також на записі можна побачити, що після того, як сумку у дівчат відібрати не вийшло, чоловік вдарив їх кулаком в обличчя. У однієї постраждалої – гематоми, в іншої – перелом носа, внутрішній крововилив і струс мозку.

У коментарях до відео особливу увагу звернули на те, що злочинець носить вишиванку.

Нагадаємо, що в Одесі на Таїрова незнайомець напав на жінку. Він штовхнув її на землю і почав бити в обличчя, коли вона повністю знесилилась, забрав сумочку з грошима і втік.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в одному з "лотерейних" закладів Києва відвідувач побив жінку-касира і зняв з неї всі прикраси.

Також портал "Знай.uа" писав, що у місті Первомайському Харківської області випадкова зустріч обійшлася надто дорого для 19-річної дівчини.