У Києві 2 жовтня увесь день буде триматися ясна погода. Без опадів, обіцяють експерти сайту Sinoptik.

За їх даними, температура повітря вночі: 8-10 градусів тепла, вдень – 19-22 градуси вище нуля. За останні 130 років 2 жовтня найтепліше було в 1915 році – до 26 градусів тепла, а найхолодніше – у 1902 році – до 3 градусів морозу.

За народними прикметами, у цей день вшановується пам'ять мучеників Трохима, Саватія і Зосими Пустельника. З 2 жовтня проходили Трофимовские вечірки – вибір наречених. "На Трохима не проходить щастя мимо: куди Трохим, туди і воно за ним". У цей день бував і перший снігопад. Якщо до цього дня лист з берези і дуба опал не весь – очікується сувора зима.

Як повідомляв Знай.иа синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.иа писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара протягом осені?

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.иа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.