У Києві чоловік забрався на дах багатоповерхового будинку і погрожував зістрибнути з нього.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Вночі, 30 вересня у Києві чоловік забрався на дах будинку №7/11 на Хрещатику. Він обіцяв зістрибнути, у свою чергу правоохоронці намагалися домовитися з ним, і відмовити його від фатального кроку вниз.

Варто відзначити, що чоловік кілька разів зникав з уваги людей, що стояли внизу. Чим не на жарт їх налякав. Навколо будинку зібралвся маса правоохоронців, журналістів та просто перехожих людей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За попередньою інформацією відомо, що таким вчинком чоловік має намір "закрити рот "компанії, яка співала пісні на Майдані Незалежності. Щоб уникнути летального випадку, вимоги чоловіки виконали. Зараз його життю і здоров'ю нічого не загрожує.

Прямо зараз на Майдані Незалежності (Хрещатик, 7/11) невідомий чоловік забрався на дах будівлі і кричить, що буде стрибати. Поблизу будівлі все оточено поліцією, рятувальниками та швидкою. Попередньо, чоловік висунув вимоги - «дві пожежні автівки, журналістів та рупор». Кажуть, що також однією із вимог чоловіка було - закрити пельку компанії, яка співала пісні на Майдані Незалежності. Довелося виконувати...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 29 september 2019

Нагадаємо, що у Києві таксист зґвалтував молоду дівчину і залишив помирати у лісі: нелюда шукають усією Україною.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що під Києвом звір зґвалтував дитину: "запросив" в машину ножем.