Жителів столиці від самої ночі поливатиме дощиком, а протягом дня примхлива погода даватиме шанс обсохнути мокрим парасолькам містян. Подекуди визиратиме сонечко, але мокра погода буде увесь час нагадувати про себе.

На Київщині сьогодні, 29 вересня, йтимуть дощі. Вночі температура повітря не опуститься нижче позначки 13 градусів Цельсія. Небо буде вкрите хмарами і зранку. Повітря нагріється до 14 градусів, а вдень досягне максимальної температури 18 градусів за Цельсієм.

Вітер дутиме у змінних напрямках із силою до 4 метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

У церкві 29 вересня вшановують пам'ять святої Єфімії Всехвальної, яка жила в Халкідоні в III-IV столітті і походила з родини праведних християн.

Саме 29 вересня починали стригти овець. Також продовжували заготовлювати капусту на зиму. Зазвичай робили це спільно, влаштовуючи так звані капустяні вечірки. Збиралися у кого-небудь будинку і займалися заготовками, виконуючи пісні, жарти, примовки, розмовляючи на різні теми. Квасили і солили капусту з морквою, яблуками, брусницею, журавлиною.

Народні прикмети 29 вересня.

Суха і тепла погода 29 вересня - буде пізня зима, а сильних морозів, швидше за все, можна не очікувати

Якщо людина народилася 29 вересня, то його талісманом є гранат

Ловили птахів і намагалися передбачити погоду на найближчі місяці. Наприклад, чим більше жиру на кістках у глухаря - тим міцніше морози будуть, згідно з прикметами

Чується грім 29 вересня - зима буде безсніжною.

Нагадаємо, що у неділю, 29 вересня, католики відзначають одне з головних церковних свят - Михайлів день.

Як повідомляв портал Знай.ua, за даними метеорологів, в жовтні хоча і буде чимало теплих днів, однак, Україну все ж таки накриють ранні морози і мокрий сніг.

Також Знай.ua писав про те, що останні вихідні вересня, якщо вірити синоптикам, пройдуть під справжню осінню погоду: два дні триватимуть дощі, а температура буде низькою.