По вулиці Героїв Дніпра, Оболонський район, Київ, загорівся другий поверх дитячого садка. Язики полум'я помітила жінка, яка працює в садку сторожем, і вона тут же викликала пожежно-рятувальну бригаду.

Займання сталося вночі, в цей час в садку вже ніхто не знаходився. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав, як передає Нацполіція Києва.

Співробітники ДСНС виявили на місці пожежі, що вона почалася в одній з кімнат на другому поверсі будівлі. У дитячому садку встановлені відеокамери і за допомогою записів правоохоронці змогли з'ясувати, що біля дитячого садка до пожежі було двоє невідомих молодих людей. Спочатку вони перебували біля центрального входу в будівлю, але потім поліцейські встановили, що двері чорного ходу зламані. А в кімнаті, де почалася пожежа, все перевернули догори дном.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На місці злочину правоохоронці знайшли недопалки, виявили відбитки пальецв, які, швидше за все, належать паліям. У даний момент слідство займається пошуком злочинців. Покарання їх чекає до 10 років позбавлення волі за ст. 194 ч. 2 (Умисне знищення або пошкодження майна).

Нагадаємо, раніше Одещину поглинув некерований вогонь, що "знищив усе": кадри постапокаліпсису.

Також Знай.uа писав, що "горіли одразу двоє": загрозлива НП в Дніпрі підняла на ноги рятувальників, перші подробиці.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що пройшов крізь пекло Донбасу і залишився на вулиці: родина ветерана АТО потрапила в біду під Франківськом, допомогти може кожен.