у Києві в одному з місцевих кінотеатрів організували незвичайну акцію. Книгу, яка вам вже не потрібна можна обміняти на квитки у кінотеатр.

Про це стало відомо з Facebook-сторінки кінотеатру.

У Києві з 10 вересня до 10 жовтня за чотири книги в кінотеатрі "Жовтень" можна отримати запрошення на перегляд фільму для двох. Але все ж принести затерті до дірок або рвані книги не вийти. Тому що кінотеатр висунув кілька вимог до тих книг, які вони будуть приймати.

Так, кінотеатр не буде брати книги з маркуванням будь-якої бібліотеки. Також вони не приймають журнали або ж довідники. Книги з затертими літерами, відірваними сторіноками або ж без обкладинки також прийматися не будуть.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До тематики книг також є деякі вимоги. Книги, релігійного, націоналістичного чи еротичного змісту прийматися не будуть. Також кінотеатр не приймає спеціальну наукову чи технічну літературу. Також якщо на вашій книзі є маркування 18+ її також приймати не будуть.

Ще одне з важливих пунктів до прийому книг — вона не повинна бути старше 2000 року випуску.

Нагадаємо, раніше повідомили, що 10 жовтня в Україні стартує щорічний фестиваль "Нове німецьке кіно".

Як повідомляв портал "Знай.uа", , в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Також "Знай.uа", писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах