В центрі Києва на перетині вулиць Омеляновича-Павленка і Московської сталася надзвичайна подія. Там стріла від крана впала вниз та зламала частину дерева, а також зачепила припаркований поруч автомобіль. Про це пише “Інформатор”.

Як відзначається, стріла будівельного крана, наразі невідомо чому, упала вниз з висоти приблизно шостого поверху. При падінні, крана зім'яла частину металевого забору та обламав кілька гілок дерева. Окрім цього, зламані гілки впали на припаркований автомобіль BMW X3 та пошкодили капот і бампер.

Підкреслимо, що в результаті даного випадку, ніхто не постраждав, перехожі встигли зреагувати та відійти на безпечну відстань.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В Киеве на Печерске стрела крана рухнула на автомобиль

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 27 september 2019

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві студента НАУ розгулює на волі: другий відсиджується в СІЗО

Як повідомляв раніше Знай.uа на Закарпатті затримали лідера злочинного групи: "Задіяні 600 спецназівців", проводяться обшуки

Також Знай.uа писав про те, що в Львові судять підозрюваного у вбивстві курсанта, ні краплі жалю: Україна затамувала подих.