25 вересня в Солом'янському суді Києва відбулося друге засідання у справі про вбивство студента НАУ Артема Іуса, на якого 6 квітня напали в пабі і завдали 18 смертельних ножових поранень.

Про це повідомив блогер Олександр Барабошко на своїй сторінці в Facebook.

За підсумками засідання суд продовжив запобіжний захід обвинуваченому Андрію Дудці у вигляді утримання під вартою на 2 місяці. Другий підозрюваний Богдан Шевченко. Варто уточнити, що обидва хлопця є членами громадської організації "Сокіл".

"Адвокат Шевченка не з'явився, суд перенесли на 21 жовтня. Шевченко далі на волі", - написав Барабошко.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інформую по суду по вбивству студента НАУ, Артема Іуса. Спробую коротко. Справа вже передана до суду. Сьогодні...

Geplaatst door Александр Барабошко op Woensdag 25 september 2019

Нагадаємо, що у Києві банда жорстоко вбила в пабі на Шулявці студента НАУ, завдавши йому майже два десятки ножових поранень.

Як повідомляв портал Знай.uа, у гуртожитку одного з вузів Вінниці було знайдено тіло загиблого студента з Індії. 22-річний юнак вивчав медицину в університеті імені Пирогова.

Також портал Знай.uа писав, що під Одесою два брата-садиста влаштували чоловікові ігри на виживання.