У Києві чоловік кинув зв'язану колишню дружину і зник у невідомому напрямку разом з їх спільною дитиною. Про це повідомляє столична поліція.

Як повідомляється, колишнє подружжя – з міста Знам'янки Кіровоградської області. Екс-чоловік силою затягнув жінку з малюком в машину і відвіз у столицю. Там він заселився з ними в номер хостелу. У номері він пов'язав жінку, а трирічного сина забрав із собою.

Матері вдалося вирватися і повідомити про подію в поліцію.

Нагадаємо, що жінка хотіла викрасти автомобіль, але не вийшло. У Запоріжжі поліцейські знайшли злодійку біля паркану, не змогла поїхати далеко.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Київській області чоловік став жертвою недбалості поліції.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, у Волинській області на відрізку траси Ковель-Любомль фура зіткнулася лоб у лоб з автобусом. У страшній дорожньо-транспортній пригоді є жертви і постраждалі.