Киянам пропонують закупитися недорогими овочами і фруктами, свіжим м'ясом і ковбасами на традиційних продуктових ярмарках. Де і коли їх шукати, розповіли в КМДА.

25 вересня ярмарки пройдуть у Голосіївському районі на Стратегічному шосе та по вул. Деміївській, 45-47. У Дарницькому районі – на просп. Миколи Бажана, на перехресті вул. Павла Чубинського та Юрія Пасхаліна, на вул. Ганни Ахматової, 31. У Деснянському районі – по вул. Електротехнічній. У Дніпровському районі – на просп. Соборності, 2-20; у Подільському районі – на просп. Правди, 5-11.

Завтра, 26 вересня, ярмарки влаштують для жителів Голосіївського району – на вул. Новопирогівській, 25, вул. Ковпака, вул. Ломоносова; Дарницького району – по вул. Євгенія Харченка, 41-47, просп. Миколи Бажана, перехресті вул. Павла Чубинського та Юрія Пасхаліна; у Деснянському районі – по вул. Електротехнічній. У Дніпровському районі – бул. Перова, 8-10, просп. Генерала Ватутіна, 12а; у Подільському районі – по вул. Оболонській, 23-35.

27 вересня, у п'ятницю, «завантажитися» свіжими продуктами можна буде у Голосіївському районі – на просп. Голосіївському, 116, просп. Академіка Глушкова, 25-53; у Дарницькому районі – просп. Миколи Бажана, перехрестя вул. Павла Чубинського та Юрія Пасхалина, вул. Ганни Ахматової, 31; у Деснянському районі – на вул. Електротехнічній, вул. Шолом Алейхема; у Дніпровському районі – вул. Гродненській, 1/35-17а, вул. Алматинській, 64-74; у Подільському районі – вул. Полковій, 72.

28 вересня, в суботу, на ярмарок вирушать жителі Голосіївського району — на вул. Паньківській, вул. Голосіївській, 4-10; в Дарницькому районі – на перехрестя вул. Павла Чубинського та Юрія Пасхаліна, просп. Миколи Бажана, вулиця Ревуцького; Дніпровського району — на вул. Андрія Малишка, 9-19; у Деснянському районі – вул. Електротехнічній; в Оболонському районі — по вул. Петра Калнишевського, 1-5; у Подільському районі — вул. Степана Бандери (біля Куренівського парку); у Святошинському районі — вул. Булгакова, 10-13 / 1; у Солом'янському районі — вул. Стадіонній; у Шевченківському районі — вул. Богдана Гаврилишина, 1-17.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У неділю, 29 вересня, киян чекають ярмарки: в Дарницькому районі – на перехресті вул. Павла Чубинського та Юрія Пасхалина, просп. Миколи Бажана; у Деснянському районі – на вул. Електротехнічної; у Дніпровському районі – на вул. Сулеймана Стальського; в Голосіївському районі — на вул. Ломоносова.

Нагадаємо, в Києві запахло шинами, назріває грандіозний бунт.

Раніше Знай.ua повідомляв, Кличко ошелешив киян рішенням.

Також Знай.ua писав, кияни відправили Кличко в рейд по хостелам, - все погано.