Незабаром в Україні стартує військовий призов, так на Київщині повістку отримала п'ятирічна дитина.

Про це повідомила мати хлопчика Катерина Михальчук в соціальній мережі Facebook.

В селищі Гребінки Київської області 5-річній дитині прислали повістку в військкомат. У документі було зазначено, що згідно Закону України Про загальний військовий обов'язок і військову службу дитина підлягає під прописку в призовному пункті. Також в документі було зазначено, що він має обов'язково з'явитися до 23 вересня і мати при собі всі необхідні документи.


"Той випадок, коли no comments... Прийшла повістка моєму синові, і все б нічого, але йому 5 років", - написала мати дитини.

В сільрадіе перед сім'єю хлопчика вибачилися за таку помилку.

Нагадуємо, що в Харківській області починається осіння призовна кампанія, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на Міністерство оборони.

Як повідомляв Знай.uа, в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.