У Києві можуть перейняти досвід європейських столиць і втілити у життя перекриття центральних вулиць міста. Таким чином хочуть зменшити кількість шкідливих викидів в атмосферу та привабити туристів до Києва.

Про це повідомив заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Дмитро Рахматуллін, передає УНН.

"Плани щодо перекриття центральних вулиць є цілком ймовірними, адже практика більшості європейських столиць показує, що перетворення центру на пішохідний простір покращує трафік, зменшує кількість шкідливих викидів в атмосферу та створює умови для розвитку туристичної привабливості міста", - зазначив Рахматуллін.

затори в Києві
затори в Києві

Тобто головні вулиці Києва можуть стати повністю пішохідними. А трафік авто буде рівноцінно розподібнюватися по існуючій транспортній мережі міста і будуть зменшувати кількість транзитного транспорту в центрі столиці.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, опалювальний сезон 2019: українці заплатять за тепло навіть не маючи батарей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський побудує нове місто, в Україні з'явиться свій Лас-Вегас: де, коли і що там буде.

Також "Знай.ua" писав, що запасайтеся ковдрами: Львів може залишитися без опалення взимку, жарти скінчилися.