На Київщині, в селі Гребінки, повістку до військкомату отримав "призовник" дитсадівського віку. Про курйозний інцидент повідомила мама малюка.

Жінка опублікувала фото повістки, зазначивши, що її п'ятирічному синові рекомендують «з'явитися у військкомат в обов'язковому порядку, при собі мати низку необхідних документів».

У сільраді вже визнали помилку і вибачилися за "фальш-старт". Там додали, що "не помиляється тільки той, хто нічого не робить".

Нагадаємо, що Комітет Верховної ради з питань правоохоронної діяльності відклав розгляд законопроекту про перепідпорядкування Національної гвардії президента Володимиру Зеленському.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.uа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.