У п'ятницю, 20 вересня, в Києві у дворі житлового будинку спалахнула пожежа. За адресою бульвар Марії Приймаченко, 5 загорівся електричний автомобіль Chevrolet Bolt. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Про це повідомляє Інформатор з місця події.

Поки рятувальники прибули на місце пожежі, електрокар вже повністю був охоплений полум'ям. Вогонь почав поширюватися на одноповерхову прибудову, але професійна робота пожежних допомогла уникнути катастрофи. В 18:24 полум'я було локалізовано, а о 18:41 ліквідовано.

За словами поліцейського, господар машини тільки зарядив акумулятор і пішов додому відпочивати. Через 10 хвилин йому повідомили, що машина горить. Очевидці стверджують, що пожежа пішла з-під лівого заднього колеса. Саме там і знаходяться батареї.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В результаті інциденту ніхто не постраждав. На місці працювали дві одиниці техніки рятувальників і десять чоловік особового складу. Також чергували медики і патрульні. Деталі інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, львівський костел руйнуватися на очах, Садовий придумав хитру штуку: "Це єдиний вихід".

Як повідомляв Знай.uа, київський ТРЦ Ocean Plaza охопило полум'я, людей евакуюють: густий дим заповнив всі.

Також Знай.uа писав про те, що чоловік вирішив спалити траву біля своєї ділянки, а в підсумку позбавив сусідів майна.