Житель села Любомирівка Вишгородського району знехтував правилами безпеки і сталося непоправне. Чоловік вирішив спалити траву біля своєї ділянки, а в підсумку позбавив сусідів майна. Три сусідні будинки, гаражі та автомобілі згоріли до тла.

Цю інформацію повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Пожежа у Любмировке

У повідомленні говориться, що чоловік проігнорував заходи безпеки і застереження, про які постійно повторюють рятувальники, позбавляючись від трави. Спекотна і суха погода стала каталізатором куди більшого масштабу загоряння, ніж очікував горе-господарник. Полум'я знищило три сусідні будинки, три гаражі, п'ять легкових автомобілів і навіть трактор. На щастя обійшлося без жертв і постраждалих.

Правоохоронці відкрили провадження за статтею 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). Чоловікові можуть призначити виправні роботи на строк до двох або обмеження волі на три роки. Також йому загрожує серйозний штраф і це крім матеріального збитку, який захочуть отримати постраждалі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, у приміщенні Мзс вибухнула граната: є постраждалі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", пожежу у Калуші нарешті загасили: рятувальники з'ясували причину трагедії.

Також Знай.uа" писав про те, що страшна пожежа в Одесі: рятувальники повідомили останні деталі масштабної трагедії.