У київському ресторані Papa Nico чоловік влаштував бійку з жінкою на очах у відвідувачів. Про це повідомляють у «Інформатора».

Наголошується, що причиною для бійки стали ревнощі: дружині здалося, що її чоловік заглядається на їх спільну знайому. Сім'я в п'яному угарі почала вести себе голосно і зухвало, подружжя вирішило з'ясувати стосунки прямо за столом, де з ними перебували двоє дітей і їх опікуни.

Неадекватний чоловік кілька разів ударив жінку, а потім схопив ніж і погрожував розправою всім відвідувачам закладу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

У київському ресторані батьки влаштували бійку

На місце події викликали поліцію, правоохоронці затримали дебошира. Однак їхні знайомі з дітьми спішно пішли з ресторану, а його дружина стала на бік чоловіка і раптово накинулася на охорону.

Нагадуємо, що в центрі Харкова в бійці чоловік позбувся половини вуха.

Як повідомляв Знай.uа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Також Знай.uа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.