У Києві впав будівельний кран, який використовували для ремонту шляхопроводу на Борщагівці. Про це стало відомо з повідомлення патрульної поліції столиці.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері 19 вересня. Чому перекинувся кран, в поліції не уточнюють. Правоохоронці зазначили, що в результаті аварії дивом ніхто не постраждав. "Київавтодор" від коментарів утримується.

Відео падіння крану на вулиці Сім'ї Сосніних Нагадаємо, сьогодні, близько 17-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про перекидання крану Патрульна поліція Києва (с) https://kyivoperativ.info/other/na-sim%D1%97-sosninix-tak-silno-pospishayut-zakinchiti-restavraciyu-shlyaxoprovodu-shho-troxi-ne-rozraxuval/

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 19 september 2019

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, "Карма Кличка" продовжує знищувати київські мости: "втомився" ще один.

Як повідомляв Знай.uа українцям показали фото терориста Белько: чому ветеран АТО вирішив відправити міст Метро в повітря.

Знай.uа писав, Кличко примчав розбиратися з терористом на "лісапед", українці вмирають зі сміху: "Ти моя бубочка".