42-річний ветеран АТО, який 18 вересня захопив міст Метро в Києві, розповів, що таким чином намагався привернути увагу громадськості до своїх проблем. На допиті Олексій Белько заявив, у нього не було вибухівки і він не збирався підривати міст.

"Тому що я чесна людина і я не хочу жити таким життям, яким я зараз живу. Я два тижні живу в машині. Куди б я не звернувся, скрізь мені відмовляють. Сьогодні вранці я хотів підписати контракт. Але мені знову відмовили, мені відмовляють на заправках, мені відмовляють у магазинах, мені відмовляють в банкоматах. Закодовані картки, зламаний телефон", - заявив він на допиті.

Крім того, Белько вважає, що за ним велося спостереження на різних авто. Він вважає, що після ремонту з його машиною почали відбуватися "незрозумілі речі", і що на мосту йому "відключили машину".

"А людей на мосту не було. Я коли заїхав на міст, я попросив спочатку ввічливо за мною не їхати, потім грубо. Пострілом. Більше я нічого не говорив. Я перебуваю в стані наркотичного сп'яніння. Я колю собі наркотики, тому що мені не дають спати шість діб. Квартиру, яку ми знайшли в інтернеті. Знову ж почали відбуватися цікаві речі і мені доводилося жити на вулиці, бо там почали відбуватися незрозумілі клоунади, позбавляють мене сну. Постукування у вікно, хороводи якісь. Відкривання дверей у машині, включення світла. Я вибігав, втратив сон", — додав Белько.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Колишній військовослужбовець зізнався, що перед скоєнням злочину приймав наркотики.

"Шість днів я не спав. Вживав наркотики, аби нікого не збити. На міст виїхав, щоб нікому не нашкодити. Побачивши хлопців з КОРД відразу здався. Не збирався нічого підривати, тому що підривати було нічого", — говорить затриманий.

Это правда.. каждый человек должен нести ответственность за свои поступки.. Задержанный вчера на мосту в Киеве "минёр" экс старший сержант Алексей Белько совершил глупейшие действия, находясь под действием наркотиков.. правда и это.. Но, послушав и поняв его историю, хочу сказать - это и наша с вами ответственность тоже ... Хочу, что б появился шанс у этого человека! Шанс начать заново и "жить нормальной жизнью" как он говорит.. Обращусь в суд с ходотайством о минимальном наказании для Белькоа. О взятии на поруки сержанта. Мы поможем ему пройти курс реабилитации от наркотиков и обрести себя заново. Ходатайство будет подано от меня лично - министра внутренних дел и командира спецподразделения КОРД, и ребят, проводившего вчерашнее задержание. Мы так решили! # p.s. .. видео этого ночного разговора мне рарешило опубликовать следствие... (хотя какой разговор.. скорее исповедь..) Присоеденяйтесь и помогайте.!

Geplaatst door Arsen Avakov op Donderdag 19 september 2019

Нагадаємо, копи похвалилися спецоперацією на мосту Метро у Києві.

Раніше Знай.ua повідомляв, з'явилися перші фото військового, що погрожував підірвати міст Метро у Києві.

Також Знай.ua писав, влада розсекретила мотиви та вимоги Белько, що замінував міст Метро.