Ілля Сагайдак написав на своїй сторінці фейсбук припущення, хто міг бути причетний до побиття Володимира Солончака. Сагайдак пише:

“Заступник Кличка Слончак опинився у реанімації з черепно-мозковою трамваю і сильними побоями. Він був у особистому конфлікті з Кличко, я знаю зсередини, що доходило до погроз і серйозних сварок.”

Розлючений посадовець звернувся зі сторінки до колег зі словами “Може досить його покривати?”

“Ви, працівники КМДА, це добре знаєте! Коли очільник міста має близькі стосунки з мафією – по-іншому бути не може. Звертаюсь до усіх працівників КМДА і депутатів Київради: ви ж знаєте хто його замовив!”

“Усі добре знають про конфлікт Слончака з Кличко напередодні побиття, і ось які наслідки”.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Заступник Кличка Володимир Слончак опинився у реанімації з черепно-мозковою травмою і сильними побоями. Він був в...

Geplaatst door Ілля Сагайдак op Woensdag 18 september 2019

Як повідомляв Знай.ua, у Києві по-звірячому розправилися із заступником Кличка.

Також Знай.ua розповідав, що заступник голови КМДА Володимир Слончак потрапив в реанімацію після того, як його побив невідомий чоловік.

Нещодавно Знай.ua писав про те, що Авакову доведеться несолодко, залишається при Зеленському, але його повноваження витікають, як вода