На одному зі столичних ринків чоловік поранив ножем реалізатора. Про інцидент повідомляє прес-служба столичного главку Національної поліції.

"До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів, що до них з вулиці Електротехнічній доставили 53-річного чоловіка з ножовим пораненням грудної порожнини. Прибувши на територію ринку, де потерпілий займався продажем фруктів, поліцейські встановили, що саме тут між ним і 61 річним підозрюваним спочатку виник словесний конфлікт, а потім один з опонентів схопився за ніж ", - йдеться в повідомленні.

Зловмисник намагався втекти з місця злочину, але йому перешкодили дільничні офіцери поліції, які в той час знаходилися на ринку. Фігуранта затримали.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв Знай.ua маріупольській волонтерці погрожує мати застреленого бойовика: "Вона вбила моє серце - я вб'ю її

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua писав що у Києві дитина зірвалася з моторошної висоти.

Знай.ua також розповідав, як у Мелітополі екстрено шпиталізували 7 дітей.