У Києві трапився конфлікт поблизу станції метро Позняки із чоловіками у камуфляжній формі. Пізніше він переріс у бійку. Наразі відео із даним інцидентом опублікували в одній із фейсбук-спільнот “Київ оперативний”.

На відео, яке зняли очевидці, видно, як поблизу станції метро Позняки на дорозі стоїть чотири чоловіка у військовій формі та один у цивільній. Пізніше один із ймовірно військових провокує чоловіка у спортивному на бійку та першим завдає удару. Опісля отримує удар у відповідь та падає на землю.

Вже після цього відео закінчується, але на останніх секундах чути, як дівчина каже, що зараз зателефонує до поліції. Нині ж невідомо, що стало причиною конфлікту.

Конфлікт поблизу станції метро Позняки із чоловіками у камуфляжній формі переріс у бійку. Причини цього конфлікту поки невідомі.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 16 september 2019

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що на Київщині поліція знешкодила зухвалу банду розбійників. Для затримання злочинного угруповання був залучений спецпідрозділ "Корд" та полк поліції особливого призначення, адже кожен з підозрюваних при собі мав гранати.

Нагадаємо, що в одеській школі 26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент.

Як повідомляв Знай.uа, в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.uа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.