У Києві господар будинку стріляв у рятувальників під час пожежі.

Про це повідомляє Інформатор.

У Києві в Голосіївському районі на вулиці Набережно-Корчуватській загорілася прибудова приватного будинку. На місце події оперативно прибула бригада рятувальників. Коли співробітники ДСНС приступили до ліквідації загорання, господар ділянки почав стріляти в них з револьвера з гумовими кулями.


Рятувальники попросили припинити стрілянину, вони прибули тільки для того, щоб ліквідувати загоряння, але чоловік ніяк не реагував на прохання співробітників ДСНС.


На місце прибув наряд поліції, вони затримали стрільця. Під час затримання господар добровільно віддав зброю і вибачився за свій вчинок, пояснивши, що відразу не впізнав рятувальників. На щастя, в результаті даної події ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, що закидала камінням: озвіріла одеситка розправилася з рідною матір'ю, від жаху заніміла вся Україна

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.uа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло.