У Києві ввечері 13 вересня було виявлено тіло мертвого чоловіка. Про це передає «Еспресо».

Повідомляється, що непритомного чоловіка виявили перехожі, які викликали йому швидку допомогу. Однак медикам не вдалося його врятувати.

Зазначається, що напередодні інциденту чоловік пиячив із компанією невстановлених осіб. У компанії виник конфлікт, через деякий час загиблий залишився сам лежати на землі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Києві посеред вулиці виявили мертвого чоловіка

Причина його смерті поки невідома.

Нагадаємо, що у Немирівському районі Вінницької області було виявлено тіло літньої жінки. Невідомий убив пенсіонерку, завдавши їй численні поранення ножем.

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.иа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло. Жахливе присшествие відбулося в селищі Таїрове під Одесою.