13 вересня в Києві на вулиці Кирило-Мефодіївській, 7 сталася моторошна НП. Розлючений чоловік вбив свою кохану в одному з під'їздів будинку.

Про трагічний випадок розповідають місцеві ЗМІ.

23-річна дівчина від отриманих травм померла ще до приїзду "швидкої". А зловмисник втік. За словами бабусі загиблої, дівчина кілька років зустрічалася, а надалі і розписалася з азербайджанцем.

Вона була з ним у шлюбі пів року, після чого пара вирішила розлучитися, але більше за ініціативою дружини. Чоловік був проти і почав переслідувати її. Крім того, коли вони були у відносинах, дівчина неодноразово приходила до мами і бабусі з синцями.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Очевидці розповідають, що чоловік неодноразово переслідував свою майбутню жертву. Азербайджанець напав на дівчину з ножем, коли та намагалася потрапити у під'їзд свого будинку.

Криваву картину застали вже безпосередньо сусіди. Чоловік же з місця події втік. Зараз його розшукують в поліції.

Нагадаємо, що 29-річний хлопець чекав одеситку в тамбурі, після чого, погрожуючи жінці ножем, змусив відкрити двері в квартиру і почав вимагати віддати йому усі гроші та цінні речі.

Як повідомляв портал Знай.uа, в одеській школі №26, що на Старопортофранківській, представник служби у справах дітей намагався під час уроків силою забрати одну з учениць.

Також портал Знай.uа писав, що в селі Кілійського району Одеській області 25-річний хлопець влаштував криваву розправу над своїм приятелем.