У Києві поліція забрала у подружньої пари дворічну дитину. Інцидент стався на Оболоні, повідомляють правоохоронці.

Вони відзначають, що дівчинка перебувала в жахливих умовах: батьки-алкоголіки не дбали про неї, в квартирі валялося сміття, стояв страшний сморід.

Про те, що дитина знаходиться в антисанітарних умовах, поліції розповіли сусіди: вони бачили голу і брудну малечу, яка виходила на прогулянку в під'їзд. Крім дитини, у приміщенні також виявлені змучений пес і шість кішок.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В Києві у алкоголіків відібрали дворічну дівчинку

На момент візиту поліції в квартирі перебували дівчинка, її мати та співмешканець бабусі. Дитину з сім'ї вилучили тимчасово – матері дали шанс схаменутися і навести порядок.

Нагадаємо, що 29-річний хлопець чекав одеситку в тамбурі, після чого, погрожуючи жінці ножем, змусив відкрити двері в квартиру і почав вимагати віддати йому усі гроші та цінні речі.

Як повідомляв портал Знай.uа, в одеській школі №26, що на Старопортофранківській, представник служби у справах дітей намагався під час уроків силою забрати одну з учениць.

Також портал Знай.uа писав, що в селі Кілійського району Одеській області 25-річний хлопець влаштував криваву розправу над своїм приятелем.