У Києві знайдено мертвим громадянина Ізраїлю, волонтера Барі Бонена.
Громадянина Ізраїлю, відзначеного нагородами волонтера Барі Бонен знайдено без ознак життя. Бонена знайшли мертвим у квартирі в Києві, де він проживав, оскільки довгий час жив і працював в Україні. Про це написав у фейсбуці Юрій Бутусов.
Він зазначив, що попередня інформація про те, що Бонен нібито був інструктором в Національній гвардії України, не відповідає дійсності.
"Знайдений загиблим в квартирі в Києві за місцем проживання Барі Бонен - громадянин Ізраїлю, який тривалий час працював в Україні, був нагороджений за волонтерську діяльність медаллю однієї з громадських організацій. Первісна інформація про загибель в Києві іноземця, інструктора Національної гвардії виявилася помилковою", - написав Бутусов.
Поруч з тілом Барі поліція виявила стартовий пістолет, перероблений під стрільбу бойовими патронами 9 мм.
"На даний момент ситуація виглядає як самогубство. Але безумовно, необхідна перевірка всіх свідчень і доказів. Барі знало чимало людей в Україні, напевно знайдуться очевидці. З чуток, Барі контактував також з рядом державних структур України, в деталі контактів він своїх близьких не присвячував", - зазначив Бутусов.
Журналіст наводить повідомлення, яке приблизно в 6 ранку понеділка було опубліковано на Facebook-сторінці користувача з ім'ям Барі Бонен. За змістом воно схоже на передсмертну записку.
"Я розбитий душею, і я не відкрив це для більшості з вас. Я більше не можу терпіти цей внутрішній біль ... Я просто хочу попрощатися з усіма людьми, з якими маю честь бути знайомими і бути близькими в моєму житті ... І просити вибачення у тих, кого я образив чи хто постраждав від моїх вчинків ... будь ласка, пам'ятайте мене як добру людину, яка робила багато і в основному добрі справи в своєму житті ... ", - йдеться в повідомленні, під яким опублікована фотографія чоловіка.

Бутусов відзначає, що за даними його джерел, останнім часом Барі Бонен вів сторінку громадської організації "Грузинський легіон" і вів активну волонтерську діяльність.
Люди, які знали його особисто, розповідають, що він допомагав українським військовим.

Найден погибшим в квартире в Киеве по месту проживания Бари Бонен - гражданин Израиля, который длительное время работал...

Geplaatst door Юрий Бутусов op Maandag 10 september 2018

Нагадаємо, відомий український художник наклав на себе руки

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще