У Києві побили і пограбували відомого руфера Мустанга.


Відомий київський руфер Григорій Кириленко, відомий як Mustang Wanted, заявив, що його пограбували і побили охоронці на одному з будівництв в Києві. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Йоу друзья ! Меня ограбили охранники на стройке, немного побили даже )) Приехала Полиция И не знают что делать Не могут даже камеры у охранников забрать )) Что посоветуете ?)

Geplaatst door Григорий Мустанг op Zondag 8 september 2019

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


"Мене пограбували охоронці на будівництві, трохи навіть побили. Приїхала поліція, і не знають, що робити. Не можуть навіть камери в охоронців забрати", – написав руфер.

Пізніше київський руфер написав, що ситуація вирішена і при цьому йому повернули його речі.

Все окей. Кто был не прав извинился, с охраной разобрались, все вещи вернули. Я очень тронут всеми вашими сообщениями...

Geplaatst door Григорий Мустанг op Maandag 9 september 2019


Раніше Мустанг забрався на 190-метрову телевежу у Львові, а також показав, як розмалював зірку на висотці в Москві в синьо-жовті кольори.

Нагадаємо, у Києві встановили пам'ятник стилягам, помітно і яскраво: фото.

Як повідомляв Знай.uа українець підкорив міжнародний конкурс одним знімком: просто неймовірно.

Також Знай.uа писав у Бекхема відібрало мову при вигляді свого пам'ятника: це якесь знущання.