У вівторок, 2 вересня, на Київщині зафіксували два схожих нещасних випадки: маленькі діти випали з вікон. При цьому обидва випадки сталися в одному місті – в Борисполі. Про це повідомили в прес-службі обласної Нацполиции.

Як повідомляється, трирічний малюк випав з квартири на другому поверсі, коли його мати ненадовго вийшла на кухню. За словами жінки, вона відлучалася усього на кілька хвилин, а коли повернулася, дитину в кімнаті вже не було.

Вона виглянула у вікно і побачила на клумбі дитини і антимоскітну сітку. У лікарню малюка вона доставила сама. Дитина отримала черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої.

Через кілька годин після цього з балкона другого поверху випала чотирирічна дитина. Його у важкому стані госпіталізували в реанімацію.

Нагадаємо, що в Одесі психопат зніс дружині голову і застрелився, трупи виявила 8-річна дочка: навіки скалічене дитинство

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.іа у Києві на вулиці Лютеранській провалився асфальтна проїжджої частини. Глибока яма з'явилася біля будинку №23.

Знай.іа писав про те, що в Дніпрі маршрутне таксі зіткнулося з ЗАЗ.