Страшна ДТП сталася ввечері, 2 вересня, на мосту Патона в Києві. В результаті аварії автомобіль Audi отримав пошкодження, які не підлягають ремонту. Про це стало відомо з повідомлення порталу "Київ оперативний".

Наголошується, що через подію було перекрито автомобільний рух. Іномарка розбилася вщент, доля водія невідома.

Повна жєсть зараз коїться на мосту Патона - дуже серйозне #ДТП. Деталі встановлюються, краще об’їхати.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 2 september 2019

Пізніше той же портал опублікував відео, зняте в салоні автомобіля до аварії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Знайшли відео власника авто, яке повністю розбилося на мосту Патона. Дивно, що ця Audi потрапила в ДТП", - відзначають користувачі соцмережі. На відео чоловік керує автомобілем під гучну музику, не скидаючи швидкість на небезпечних ділянках міської дороги.

Знайшли відео власника авто, яке вщент розбилося на мосту Патона. Дивно, що ця #Audi (#BH2112IM) потрапила у #ДТП, ага? Відео з місця аварії тут: https://kyivoperativ.info/dtp/smotret-video-1360/

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 2 september 2019

Нагадаємо, що в Франківську чоловік не впорався з керуванням і врізався в дерево.

Як повідомляв портал Знай.іа, в мережу виклали відео смертельній аварії, яка сталася вночі 20 серпня на Академмістечку в Києві.

Також Знай.іа писав про те, що ДТП сталося близько 17:50 на 111-му кілометрі автотраси Київ-Чоп.