В мережу виклали відео смертельної аварії, яка сталася вночі 20 серпня на Академмістечку у Києві.

Про це повідомляє Інформатор.

Автомобіль Mercedes рухався в напрямку станції метро "Академмістечко" на дуже великій швидкості і збив дівчину, яка в цей момент переходила дорогу. При цьому чоловік навіть не подумав зупинитися.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сила удару від зіткнення була такою, що потерпілій відірвало ногу і інші частини тіла. Медикам залишалося лише зафіксувати смерть.

Водій Mercedes загальмував тільки біля наступного перехрестя. Водій не став чекати прибуття поліції і зник з місця події.

Київським правоохоронцям вдалося встановити особу винуватця смертельного ДТП. Ним виявився Кулматов Рахмонжон Кундузович 1979 року народження, зараз його оголосили в розшук.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України ("порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами").

Нагадаємо, у Запоріжжі виявили тіло на дорозі. Відомо, що жінка загинула під колесами авто, а водій просто залишив її на узбіччі та втік.

Як повідомляв раніше Знай.ua, країну сколихнули одразу дві моторошні аварії. Серед жертв - діти.

Також портал Знай.ua писав, що вантажівка збила пенсіонера.