У Києві на автостанції, розташованої в Шевченківському районі, пасажирів залишають без багажу. Про це повідомили у столичній поліції.

За словами правоохоронців, один такий інцидент стався увечері 1 вересня. У жінки, яка сідала в автобус, викрали валізу з багажного відділення.

Чоловіка з чужим валізою вдалося затримати, вкрадене майно потерпіла оцінила у 60 тис. грн.

Як з'ясувалося, викрадачем виявився 45-річний іноземний громадянин. Йому загрожує до п'яти років в'язниці.

У Києві на автостанції обкрадають пасажирів

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі загорілася квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Як повідомляв Знай.иа, у п'ятницю, 30 серпня, в Києві на Броварському проспекті сталася смертельна аварія. За попередніми даними, вантажна машина збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Знай.иа писав, що в Дніпрі на Слобожанському проспекті 19-річний хлопець намагався пограбувати перехожого. Він напав на нього і намагався вирвати сумку.