Сьогодні вранці мешканець села Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району Київької області помітив припарковане авто з розбитим склом, у якому був чоловік без ознак життя, повідомляє портал “Информатор”.

Як повідомляється, чоловік в автівці був мертвий, а на його тілі криміналісти знайшли вогнепальне поранення. Поруч лежала зброя, а у водійської двері було пошкоджене скло. Також правоохоронці знайшли передсмертну записку, повний текст якої не оприлюднюється, але на відео помітні слова “тепер ти віриш”.

#Поліція_Київщини встановлює обставини смерті чоловіка у с. Петропавлівська Борщагівка На спецлінію «102» сьогодні близько 9.00 ранку надійшло повідомлення від громадянина, що у селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району на одній із вулиць припаркований #простріляний автомобіль, всередині якого знаходиться тіло чоловіка. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія та керівництво поліції Київської області на чолі з Андрієм Нєбитовим. У ході проведення слідчих дій було встановлено, що у салоні автомобіля знаходиться труп чоловіка років 50-ти, зброя та предсмертна записка. Деталі події та обставини смерті наразі встановлюються. Триває слідство. Національна поліція УкраїниАндрій НєбитовСергей РекунОлександр ШляховськийМоя Київщина - офіційна сторінка інформаційного порталуПогляд Київщина - інформаційна агенціяУНН. Українські Національні НовиниТСНТелеканал "Прямий"Телеканал УкраїнаРБК-УкраинаУкраїнська правдаІНФОРМАТОРЦензор.НЕТКиев ОперативныйObozrevatelУКРІНФОРМУкраїна кримінальна

Geplaatst door Поліція Київської області op Zondag 1 september 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наразі відкрите кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що у столиці випав з вікна чоловік, який напідпитку вийшов покурити на сходи свого будинку.

Також Знай.uа писав, що Вінниччину охопили пожежі, не вистачає рук і нервів: рятувальники благають лише про одне.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що людей запхали в палаючий "крематорій" в центрі Києва, рятувалися як могли: подробиці кошмару.